VoipLinX mobiele telefonie

Mobiele telefoons in de online telefooncentrale. Zodat je altijd bereikbaar bent!

Mobiele telefonie van VoipLinX

Vaste en mobiele telefonie gecentraliseerd in één beheersysteem. Eenvoudig en snel schakelen zorgt voor optimale bereikbaarheid.

Met een vast mobiel integratie worden mobiele telefoons een volwaardig onderdeel van de zakelijke telefooncentrale. De toestellen gaan zich hierdoor gedragen als een “vast” bureau toestel.

Je ontvangt voor iedere gebruiker een simkaart, die gebruik maakt van het best geteste 4G netwerk. Een van de meest gebruikte functies van vast mobiel integratie is het gebruiken van een vast nummer op mobiele telefoons. Dit kun je eenvoudig online regelen. Je kunt bijvoorbeeld oproepen aan je vaste zakelijke nummer opnemen met je mobiele telefoon, zonder door te schakelen. Maar je kunt ook uitbellen met het vaste nummer met je mobiele telefoon. Dat straalt vertrouwen uit!

Systeembeheer voor bedrijven in diverse branches. Samen voor een veilige ICT omgeving die werkt voor jou.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Bepaal eenvoudig de route van ieder binnenkomend belletje. Jij bepaalt of de oproep op een groep, wachtrij of eerst een keuzemenu afgeleverd wordt. Zo heb jij altijd de slimste route voor binnenkomende gesprekken.

Eén of meerdere wachtrijen aanmaken. Melding van de actuele wachttijd. Medewerkers met één muisklik aan-of afmelden. Uitgebreide statistieken downloaden. Het kan allemaal met de callcenter module van VoipLinX.

Wil je gesprekken opnemen?  Je kiest met deze extra module eenvoudig welke gesprekken je opneemt. Zo kun je bijvoorbeeld gesprekken van bepaalde medewerkers opnemen, of juist van iedereen. Of van een specifieke callcenter wachtrij.

Dat kan! Met de conference call functie bel je met meerdere mensen tegelijk naar een conference box. Met één muisklik maak je je eigen box aan, die je beveiligt met een zelfgekozen code. Je kunt onbeperkt boxen aanmaken en een onbeperkt aantal deelnemers laten inbellen.

Videobellen op je telefoon, elkaar live zien en vergaderen. Tegenwoordig vaak handig of zelfs noodzakelijk- bijvoorbeeld als je van huis werkt. Geen probleem met VoipLinX.

Ons telefonieplatform ‘volgt’ iedere medewerker en levert oproepen af daar waar hij of zij inlogt. Zo zijn jij en je collega’s altijd optimaal verbonden, zowel vast als mobiel.
Dé oplossing voor thuis- of flexwerkers. En al je persoonlijke instellingen verhuizen mee naar het toestel waar je op dat moment zit.

Wil jij zelf bepalen welke nummers jouw bedrijf niet mogen bellen of welke nummers jouw medewerkers niet mogen bellen? Je regelt het simpel zelf: bedrijf breed, per medewerker of per toestel.

Is je bedrijf gesloten in verband met vakantie of een personeelsuitje? Voer eenvoudig openingstijden in. Voor ieder scenario kun je een ander belplan kiezen, binnen openingstijden, buiten openingstijden, tijdens feestdagen en zelfs een belplan voor tijdens de lunchpauze.

Toets 1 voor… Met een helder keuzemenu begeleid je jouw klanten snel naar de juiste afdeling of persoon. Inspreken kun je eenvoudig zelf doen, of stuur ons de tekst en we laten het professioneel inspreken.

Weg met dat oude faxapparaat: met de fax to mail functie van VoipLinX ontvang je binnenkomende faxen automatisch in je mailbox. Ook kun je eenvoudig faxen verzenden per mail.

Een professionele zakelijke voicemail. Je ontvangt voicemails als MP3 per e-mail.
Zo stuur je de juiste voicemail direct naar de juiste persoon.

Stel eenvoudig wachtmuziek in. Bedrijf breed of voor bijvoorbeeld een wachtrij in de callcenter module. Zo kunnen jouw klanten ontspannen terwijl ze heel even wachten. Je kunt ook het aantal wachtenden en gemiddelde wachttijd laten horen aan de bellers.

Voor iedere afdeling een eigen groep aanmaken? Bij VoipLinX regel je het eenvoudig.  Je kunt aan iedere groep een eigen intern nummer hangen. Denk aan bijvoorbeeld de salesafdeling: een binnenkomende oproep gaat op alle toestellen af en wordt afgehandeld door de eerste die opneemt. En je stelt eenvoudig in waar de oproep naartoe moet als de groep even niet bereikbaar is.

  • Alle functies van de online telefooncentrale op je mobiel
  • Op je mobiel gebeld worden en uitbellen met je vaste nummer

Met VoipLinX bel je intern altijd gratis. Zo betaal je nooit extra om even met een collega op een andere afdeling te sparren. Ook naar andere vestigingen en mobiele gebruikers bel je gratis.

Je betaalt een vast bedrag per aangesloten toestel. Je kunt dit maandelijks op-en-af schalen. Zo heb jij de volledige controle over het aantal aangesloten toestellen. En je zit nergens aan vast.

VoipLinX is klaar voor internationaal gebruik: de handige interface is meertalig en ook de voicemail volgt de taal van het land waarin gebeld wordt. Als je instelt in welk land de gebruiker zit hoeft hij voor lokale gesprekken ook geen landcode te draaien.

Met de mobiele app van VoipLinX voor iOS en Android regel je jouw zakelijke telefonie nog beter. Zo ontvang je visual voicemail, regel je eenvoudig doorschakeling en kies je of je met je vaste nummer of je mobiele nummer uitbelt.