Let’s do IT right!

Wij zijn DynaLinX

We helpen je zoals we zelf ook graag geholpen willen worden.

Al meer dan twintig jaar staan we voor je klaar. We begrijpen dat ICT , telefonie en Internet belangrijk zijn voor jouw organisatie. Daarom doen we er alles aan om te zorgen dat je zo goed mogelijk gebruik kunt maken van onze diensten. Maar het blijft techniek en het kan voorkomen dat iets niet helemaal werkt zoals je verwacht of dat je een vraag hebt. Dan staan onze techneuten voor je klaar om je te helpen.

We helpen je zoals we zelf ook graag geholpen willen worden.

Bereikbaarheid en een snel antwoord op alle vragen

Wij zijn zelf ook MKB’ers en weten wat onze klanten van ons verwachten: bereikbaarheid en een snel antwoord op alle vragen. Oók als die vragen even niet direct gaan over door ons geleverde diensten of producten. We staan altijd voor je klaar. Punt. Ook buiten kantoortijden. Elke dag zijn we in de weer om samen organisaties -klein of groot- vooruit te helpen met slimme oplossingen en goede service. We verdiepen ons graag in jouw bedrijf, werk en wensen.

Jouw voordelen als je met ons samenwerkt?

Ons antwoord op deze vraag is letterlijk: Geen zorgen! Jij onderneemt, wij zorgen voor de rest! We zorgen ervoor dat alles bij je blijft werken en je altijd bereikbaar bent, we hebben handige functionaliteiten en niets is ons te gek.

Mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan zijn we 24/7 bereikbaar en lossen we het voor je op!