2023: DynaLinX viert 25 jaar ondernemen!

Wat is het snel gegaan, met vele hoogtepunten en af en toe ook een dieptepunt. Maar bijna altijd een mooie gestage groei. Mark was een jaar of 8 en leerde al programmeren van zijn vader. Een paar jaar later voerde hij de volledige administratie van zijn vaders bedrijf en wisten klanten hem te vinden voor een nieuwe PC of printer. De gang van het ouderlijk huis stond met grote regelmaat vól met dozen hardware…

Doorzetten

In 1998 start Mark, nog studerend aan de Hogeschool in Twente, op 20 jarige leeftijd met zijn grote passie: DynaLinX IT. Met veel succes, want al snel heeft hij een aantal mooie klanten en werkt naast zijn IT studie met plezier aan zijn eigen bedrijf.

Liefde

Het jaar 2000 is net van start en dan ontmoet hij Franca… Zoals Mark altijd zegt: “Liefde op het eerste gezicht. Voor haar ben ik zelfs naar het westen verhuisd”.
In 2002 wordt het DynaLinX kantoor in Hellevoetsluis gestart. Bij DynaLinX hebben we vanaf het eerste moment drie pijlers:

Ambitieus, Persoonlijk en Passievol. Dat werkt geweldig, samen staan we sterk! Zowel zakelijk als privé.

Gezondheid

Gelukkig gaat het nu goed, maar Mark is een aantal jaren geleden ernstig ziek geweest. Zijn ziekte, epilepsie, veroorzaakte steeds meer grote aanvallen en dit had zijn weerslag op zijn werk en leven. Met dank aan een aantal topchirurgen is hij van deze nare ziekte af! Het heeft ons veranderd tot op de dag van vandaag. We hoeven onszelf niet meer te bewijzen en we weten wat echt belangrijk is in het leven. Iedere dag is er één om het leuk te maken. Dat is ook de kern van het werkgeluk.

Over DynaLinX en VoipLinX BV

Wat wij voor onze klanten doen, is hun IT en telefonie op orde brengen en houden. We ontzorgen en gaan het liefst preventief te werk om zo bedreigingen en problemen te voorkomen. We schakelen snel zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen en een meerwaarde kunnen leveren. We hebben daarin maar 1 missie: een persoonlijk en betrokken bedrijf zijn met tevreden klanten!