Glasvezel Spijkenisse

Glasvezel in Spijkenisse van DynaLinX en Delta Netwerk zorgt voor supersnel zakelijk internet

Supersnel zakelijk glasvezel voor de bedrijventerreinen in Spijkenisse!

Meld je nu aan voor supersnel glasvezel internet van DynaLinX en Delta Netwerk en betaal tijdelijk geen vastrechtvergoeding!

Meld je nu aan voor supersnel glasvezel internet van DynaLinX en Delta Netwerk en betaal tijdelijk geen vastrechtvergoeding!

Waarom kiezen voor glasvezel Spijkenisse van DynaLinX en Delta Netwerk?

DynaLinX is de ICT specialist voor het MKB in de regio Hellevoetsluis en Spijkenisse. Samen met Delta Netwerk, dé glasvezelexpert van Nederland, willen wij alle bedrijven op de bedrijventerreinen Halfweg I, Halfweg II, Halfweg III, Halfweg IV en Molenwatering in Spijkenisse voorzien van gigasnel glasvezel.

Zo is jouw onderneming klaar voor al die dingen waar we in de toekomst nóg sneller internet voor willen. Supersnel up- en downloaden, zorgeloos werken in de cloud, online vergaderen en het verzenden van grote bestanden. Met het supersnelle glasvezelinternet van Delta Netwerk en de diensten van DynaLinX kan het allemaal tegelijkertijd én zonder haperen.

Glasvezel Spijkenisse voor bedrijven van DynaLinX en Delta Netwerk

De voordelen van Delta Netwerk en DynaLinX

Het is veilig en stabiel internet

Jouw bedrijfsinformatie is in goede handen.

Het is écht supersnel!

Binnen no time zware bestanden up- en downloaden.

Zorgeloos in de cloud

Jouw bedrijf is klaar voor de toekomst.

Verschillende aanbieders

Voor elk bedrijf een passend aanbod.

Ook ideaal als back-up-lijn

Zonder onderbreking doorwerken tijdens een storing.

DynaLinX ICT voor supersnel zakelijk glasvezel Spijkenisse

Tijdelijke actie! Betaal geen vastrechtvergoeding t.w.v. €1.570,25 en dus geen aansluitkosten!

Goed nieuws voor de ondernemers met behoefte aan glasvezel in Spijkenisse, want naast de kosten van je zakelijke glasvezelabonnement betaal je normaal gesproken een vastrechtvergoeding. Dit is een bijdrage om de aanleg van het glasvezelnetwerk, het onderhoud en het gebruik van het netwerk mogelijk te maken. Sluit je voor 25 maart 2023 een abonnement af?
Dan bespaar je de vastrechtvergoeding t.w.v. € 1.570,25 én zijn de aansluitkosten dus gratis!

Waar wacht je nog op? Ons ICT team staat klaar om jullie te ontzorgen en van goed advies te voorzien in jullie overstap naar glasvezel internet. We komen graag even vrijblijvend langs om samen de beste keuze voor jouw bedrijf te maken.

Glasvezel verbinding van Delta Netwerk en DynaLinX, ook ideaal als back-up-voorziening

Zakelijk gezien is internet niet meer weg te denken. Als de verbinding wegvalt, kunnen de gevolgen en de kosten voor sommige bedrijven enorm groot zijn.

Om die reden werkt DynaLinX geregeld aan het redundant maken van de infrastructuur, dit om de risico’s op het wegvallen van connectiviteit te vermijden. Je kunt de nieuwe glasvezelverbinding via DELTA Netwerk en DynaLinX dus ook als back-up-voorziening gebruiken, ook als je bijvoorbeeld al via een andere aanbieder glasvezel hebt. Jouw netwerk blijft hierdoor gescheiden en je blijft bij een storing bereikbaar. Je houdt de snelheid en capaciteit die je gewend was.

Back-up lijn glasvezel in Spijkenisse door DynaLinX en Delta Netwerk