Even voorstellen…

Mijn naam is Dilano van der Linden en ik ben sinds 08 oktober stagiair bij DynaLinX B.V.
Mijn motivatie om bij DynaLinX stage te lopen is, dat ik veel meer wil leren over ICT en vooral als het gaat om serverbeheer en helpdeskmedewerker.
Ik zit zelf in het laatste jaar van de opleiding ICT Beheer Niveau 3.

Gelijk vanaf het begin dat ik hier kwam had ik al een goed gevoel over het bedrijf. Het bedrijf en zijn medewerkers heeft een ruime kennis en ervaring op het gebied van ICT, serverbeheer en VoIP telefonie. Naar mijn ervaring, is DynaLinX één van de beste stage bedrijven waar je stage zou kunnen lopen.
Niet alleen leer je veel, ook voel je je één met de groep en voel je je niet een stagiair, maar een echte medewerker wat heel fijn is!
Het is natuurlijk belangrijk, dat als je iets leert en een fout maakt, je een goede steun hebt om op terug te vallen. Opbouwende kritiek, daar leer je van! Ik heb ervaren, dat het team van DynaLinX ook echt hun best doen om je wat bij te leren.

Al met al raad ik andere studenten echt aan om bij DynaLinX stage te gaan lopen. Het is een goed bedrijf en er wordt ook veel met elkaar gelachen, wat de sfeer in het bedrijf alleen maar nog beter maakt natuurlijk!

Deel dit bericht

Meer artikelen

Combineer alles dat we in huis hebben

Eén provider en ICT partner die alles voor je regelt. ICT diensten, vaste telefonie, mobiele telefonie, internet en cloud. Wel zo handig. Stuur ons een mailtje of bel ons direct op 0181-329938