Referenties

Galladio Corporate Fashion B.V. – Paul Spapé

referentiesGalladio Corporate Fashion is een groothandel in representatieve bedrijfskleding. En zoals wij onze opdrachtgevers ontzorgen op het gebied van bedrijfskleding, zo doet DynaLinX dat op het gebied van automatisering en systeembeheer.

Al vijftien jaar doen wij naar tevredenheid zaken met Mark Kobes en zijn team van DynaLinX. Niet alleen verzorgen zij ons systeembeheer, maar bijvoorbeeld ook de programmering van ons webshop-systeem. Korte lijnen en in geval van calamiteiten een snelle respons, dat is DynaLinX.

Medisch Centrum Struytse Hoeck – dr. J.P. Rosendaal

referentiesDynaLinX is een prettige partner om mee samen te werken in de huisartspraktijk van alledag met korte lijnen met persoonlijk bekende medewerkers. Vaak is hulp op afstand mogelijk, zo niet, is DynaLinX ook snel ter plekke.

DynaLinX is bekend met diverse HISSEN, onder meer MIRA, maar ook van ondersteunende processen (Vecozo, VIP Calculus, VZVZ, et cetera).

DynaLinX is bereid mee te denken bij de voortdurende veranderingen in de ICT omgeving en probeert daarbij betaalbare oplossingen te bedenken. Daarnaast bieden zij ook met VoipLinX een oplossing voor telefoonverkeer in de praktijk waarbij de gebruiker makkelijk de telefooncentrale naar zijn wensen kan instellen. Ons centrum gaat binnenkort over naar een dergelijke installatie.

Theater Twee Hondjes – Johan Veenstra

referentiesDynaLinX is een bedrijf wat snelle en directe service verleend. De mensen zijn direct aanspreekbaar en kunnen sommige problemen vaak snel via de telefoon al voor je oplossen.

Is het probleem wat groter dan zijn ze vrijwel direct op de locatie om het oplossen.

DynaLinX doet ’t goed!

DynaLinX en ProMobility – Marc Noyons

referentiesHet eerste contact tussen DynaLinX en ProMobility dateert van begin 2008. Op een lokale netwerkbijeenkomst werd het contact gelegd, waarna ik voor een kop koffie uitgenodigd werd op het kantoor van DynaLinX . De spreekkamer voelt als een warme huiskamer, waar het prettig is om met elkaar van gedachten te wisselen.

In 2010 zijn wij op advies van DynaLinX overgestapt op bellen via internet: VOIP. Als redelijke digibeten wisten Marc Kobes en Franca van Schelt ons haarfijn uit te leggen wat de voordelen van VOIP zijn, zeker voor onze organisatie, die meerdere vestigingen over het land kent. De relatie die ons belt, merkt niet of de medewerker bij ons op kantoor in Geervliet zit, of op de vestiging in Wormerveer of Krabbendijke. Doorschakelen gaat soepel, efficiënt, snel en storingsvrij.

referentiesIn maart 2013 verhuisde ons bedrijf van Businesscenter Geuzenstaete naar een eigen pand in Geervliet. Een zakelijke verhuizing is zeer complex en kost veel voorbereidingstijd. Dynalinx heeft ons daar op perfecte wijze bij geholpen en ontzorgd. De verhuizing van telefoontoestellen en internetaanlijnen verliep soepel, waardoor wij altijd bereikbaar zijn gebleven.

Omdat wij zeer tevreden waren over de diensten op het gebied van VOIP, hebben wij besloten om vanaf 1 februari 2014 een ander product bij DynaLinX af te nemen: een CRM systeem, waarmee wij onze relaties nog beter kunnen bedienen. De implementatie verliep ook nu weer goed.

De persoonlijke aanpak en het directe contact die Franca, Mark en de overige medewerkers van Dynalinx hanteren spreekt ons erg aan en sluit nauw aan op onze wensen en behoeften als lokaal betrokken autoleasemaatschappij.

Delen op: