DynalinX B.V.; uw ICT totaalleverancier!

Vindt u het ook zo lastig om de juiste keuze te maken in IT, cloud, telefonie en software? Blijf niet langer worstelen, DynaLinX is er voor u! Op basis van uw wensen bieden wij u een innovatief en professioneel totaalpakket. Typerend voor onze werkwijze zijn betrokkenheid, flexibiliteit en heldere afspraken. U kunt van ons goede en deskundige begeleiding verwachten tegen aantrekkelijke tarieven. Diverse ondernemers kiezen daarom voor DynaLinX .

U vindt in DynaLinX een creatieve partner die een uitstekende service biedt. Kenmerkend hiervoor is onze gratis helpdesk voor onze klanten. Samenwerken met DynaLinX is kiezen voor een nuchtere visie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast bieden we samen met onze zustermaatschappijen VoipLinX en ENJOY office een scala aan diensten op het gebied van ICT, Computeronderhoud, Telefonie, Software waaronder een Kleding Management Systeem (KMS), Frontoffice trainingen en sales & koude acquisitie workshops bij bedrijven en op scholen.

Deze website geeft inzicht in onze diensten en mogelijkheden. Voor een persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen. Bel 0181-329938.
Meer informatie over onze zustermaatschappijen, vindt u op www.voiplinx.nl en www.enjoyoffice.nl

Delen op: